tisdag 14 april 2009

Studietid lider mot sitt slut...

Hej på er!

Nu börjar dagens studietid lida mot sitt slut. Utanför rutorna lyser solen starkt och varmt. Vi lyckades få in en siesta på två timmar för att bada i poolen och få lite färg på oss. Under förmiddagen knappades det ikapp på tangentborden och det lät nästan som ett trumsolo i kanon ett tag...

Emilia och Carolina passade på att ta en lång promenad längs stranden för att se vad som fanns söderut. Tidigare har vi hållit oss norrut och de kände sig lite sugna på att vara "wild and cracy". Allt gick tydligen väldigt bra för de kom tillbaka efter en timme och vara bruna och glada.

Några som förtjänas att nämnas i bloggen just nu är vår underbare kypare Antonio. Han gör allt för oss och slår nästan knut på sig själv för att vi ska ha det bra. Vi har även lyckats få ombord kyparen Tomasz. Han erbjöd oss en speciallunch på torsdag med paella och var noga med att tipsa om vilken sorbet som var bäst (tydligen mango). Vi arbetar fortfarande med att värma upp vår tredje kypares hjärta. Han kallas Don Quijote för tillfället eftersom han kommer från La Mancha. Han är lite kyligare och varje gång han drar på smilbanden känns det som vi vunnit storvinsten - men skam den som ger sig. Don Quijote ska smälta!

Kram
Sh3 genom Sara

1 kommentar:

  1. Lycka till med Don. Jag lovar att får ni honom att smälta så har ni en vän för livet. Anna

    SvaraRadera