onsdag 15 april 2009

Praktik + Golf = En underbar dag!



Dagen började med att klockan ringde 06.30 för en andra dag på praktiken (förDesiré och Madeleines del i alla fall). Köket kallade på oss för att praktisera i restaurangen med frukostbuffén. Vi började dagen med att få ångdiska sammanlagt 320 glas. Vi hjälpte även till med att ta bort disk medan gästerna åt och vi dukade bord. Vi kommer att på fredag ha vår sista praktikdag i restaurangen, till nästa vecka kommer vi i klassen rotera mellan de olika praktikplatserna. 
             Christer och Philip var i inköpsavdelningen idag för första gången. Hanna och Emilia gjorde rent i smutsiga skåp i spaavdelningen. Carolina och Sofia praktiserade i receptio
nen och fick en rundtur runt om hotell området av sin handledare som även bjöd med dem på en shoppingtur i staden i morgon. Linda och Robert roade sig i en golfbil på golfbanan tillsammans med trevliga britter, som även bjöd med hela klassen för att lära sig golfa på drivingrangen (tyvärr så spöregnade det!). De som hjälpte oss var Scott, Lee, och Connor. Med blandad framgång fick vi allafall iväg alla bollar, mer eller mindre ;). 

För övrigt är här en plats där livet så sakta rullar med en trevlig stämning med mycket skratt och skämt! 

Ha det underbart! 

OXOXOXOXOX
 Madde och Dessi               

1 kommentar:

  1. jag undrar varför han i blå tröja är med i båda bilderna... very interesting!! haha
    /positiva nancy

    SvaraRadera