lördag 25 april 2009


Hej allihop!

Nu har vi slarvat i flera dagar igen… Dagarna har varit fullspäckade samtidigt som solen kom ett par dagar så man kunde pressa och det var ju efterlängtat!
I torsdags var Cindia med eleverna i Gandía och besökte universitetet samt en radiostation. Philip var modig och gick ut i direktsändning till 21 000 människor och gjorde en hel del roliga missar p.g.a. att han inte hörde frågorna som ställdes… Men han fick hälsat till mamma i alla fall! :) (Du kan höra inslaget här nedan.
Mellan Universitetet och radion var de på stranden så när jag (Carina) mötte dem på kvällen hade alla skiftande hudtoner i rosa; några riktigt iögonfallande eftersom de somnat i solen utan solskyddsfaktor.
Själv börjar jag så smått att komma in i gänget och lära mig alla interna skämt. Igår startade vi upp undervisningen i Pedagogiskt ledarskap. Vi kommer att arbeta med konflikthantering här nere. Tack och lov känns det inte som kunskaper som behöver praktiseras stenhårt mellan eleverna här nere; vi har det alla jättebra tillsammans och undrar hur vi skall klara oss utan hotellfrukost när vi kommer hem. Dessutom är vi vana vid att ha fyra olika förrätter, varmrätter samt efterrätter att välja på både till lunch och till middag!
Igårkväll var vi på puben efter middagen och firade av Cindia inför hennes hemfärd. Cindia, Philip och Christer spelade och sjöng dessutom. Mycket uppskattat! Idag blir det också sen nattgång för några av eleverna. Sofia, Robert, Linda och Carolina skall hjälpa till vid ett bröllop som skall hållas här ikväll. 220 gäster kommer hit och nu håller man på att dekorera uteplatsen. Igår roade jag och Sofia oss genom att ligga vid polen och spekulera kring hur mycket kalaset kostar. Vi kom fram till att det säkert rör sig om 200 000 kr och att Sofia nog skall ha ett enklare bröllop i framtiden – fast hon är inte helt säker; det kan bli ett för 300 000 också! ::)

Vid tangenterna, Carina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar