onsdag 5 maj 2010

Överallt

Tje tja bloggen! Idag var det tidigt uppstigning för att plugga järnet. Alla satte sig I det “gemensamma rummet” med sina datorer eller matteböcker och pluggade på. Dock drog sig vissa tillbaka till rummen och pluggade istället i och med att internetmottagningen är sämst i det rummet.

Klockan kvart i tolv var det sedan dags för alla att hoppa ombord på bussen redo med pengar och humöret på topp ;) för shopping och besök på en radio/tv station I Gandia. Vi började med besöket på radio- och tv-stationen där vi fick kolla läget hur det gick till där man sänder radio. Killen som snackade hade störtskön stil och hans sätt att prata på.

Vi var även med en kortis i en annan radiosänding där vi fick skrika hej till radiolyssnarna. Kändisar i Spanien nu woho.

Vi var även inne i två olika tv-studior och fick se hur de såg ut. Vi fick verkligen se att tv kan ljuga så sjukt mycket med hur stort utrymmet är i studion. Rummen var jättesmå men på tv:n såg alltid mycket större ut (innan vi gick in i ena rummet så fick vi kolla på en tv-sändning som precis pågick). Detta besöket var intressant, kul och framför allt väldigt varmt var det där inne trots att det var rätt kyligt utomhus. Men mest kul tyckte nog Sara att det var som fick en mycket stilig man efter sig... haha


Efter detta besökt bar det av till shoppingcentret där alla gick lös. Först med världens stress för att utnyttja tiden så bra som möjligt och sedan shoppa järnet. Killarna klagade på att vi skulle vara där för länge - i två timmar då (oväntat) kul nog så var det nog killarna som faktiskt shoppade allra mest. Dom gick lös totalt. Klockan fyra då vi bestämt tid att ta bussen hem kom alla överens om att vi skulle stanna en timma till för tiden räckte inte till och efter detta var alla nöjda och glada.

Jag och Teo tog varsin tur på en häst och motorcykel som stod där inne och såg sugna ut...


Bra dag i Gandia helt enkelt!

1 kommentar:

  1. "Men mest kul tyckte nog Sara att det var som fick en mycket stilig man efter sig"....

    Eller så tyckte hon inte det.... :pPPppP

    SvaraRadera