torsdag 6 maj 2010

Arbetsdag med trevlig charadkväll.

Hej bloggen!

Idag gick vi upp ungefär klockan 9:30 för att äta frukost och göra oss iordning för en dag i köket. Dagen gick snabbt och när vi gjort allt arbete de satte oss i fick Adam sluta vid 12:00 och Marcus vid 12:30. Marcus fick även en kockmössa. Fram tills klockan 2 sov vi, vi hade tänkt att sola men det blev inget med det då solen inte ville visa sig. Måltiderna är väldigt långa nu när vi äter tre rätters middag och vi äter nästan i 1½ timma. Det innebär att vi hade en halv timma på oss innan vi skulle börja vår lektion från klockan 4 till 7. Den halvtimman spenderade vi i sängen sovande. Studietiden var väldigt lång och seg men det var gött att få lite arbete gjort!

Efter att ha överlevt en studietid så fick vi äta middag. Det enda vi gör här nere är att sola, bada, plugga, äta, sova, vi lever väldigt rutinmässigt. Vi brukar få välja vad vi ska äta, a la carte, men under denna middagen fick vi en överasskning från köket och det blev mycket gott med små tapas som förätt, paella (ris och kött) till varmrätt, med en äpplekaka indränkt i choklad till efterätt.

På kvällen blev det charader där temat var arister och sånger, väldigt roligt och intiativrikt när Emma H och Pontus skrev lappar med artister och låter på som vi skulle beskriva med vårt kroppsspråk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar