fredag 7 maj 2010

Fiesta en España!

Hoy es jueves!
Idag är det torsdag!

Äntligen så kom solen fram! Läraren Sara var nog gladast av oss alla eftersom det typ blev hennes andra dag med solsken under den vecka hon tillbringat här med oss i Spanien.

Dagen var helt ägnad åt studier så vi hade gott om tid att skriva på diverse arbeten vi behövde eller räkna matte för dem som behövde det. För dem som ville jobba lite på sin bränna så gick det även bra att ligga vid polen och plugga.

På kvällen bestämde vi oss för att hitta på något roligt med Cindia och Sara eftersom det var deras sista kväll med oss. För att festa till det lite så gick vi till puben som ligger vid Supermarcado. Nästan alla följde med och vi hade rolig kväll! Bredvid oss satt ett gäng damer och sjöng med i diverse sångtexter. Till våran glädje så spelades det även låtar som vi kunde sjunga med i.

Bartendern var väldigt trevlig många tyckte det var skönt att kunna prata engelska med någon och slippa stamma fram något halvförståeligt på spanska ;)

Skillnaden mellan Spanien och Sverige är att när man beställer en Coca Cola här så får man en liten, liten flaska innehållande 2cl istället för de 33cl:arna eller glas med 40cl i som vi är vana vid i Sverige. Men men, vi ska inte klaga, vi har ju trots allt hunnit bli väldigt bruna (de flesta av oss i alla fall :P ) och haft det riktigt roligt tillsammans! Nu är det bara en vecka kvar...

Buenas tardes!
God natt!

Mine & Amalia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar