måndag 3 maj 2010

Lördag 1 maj

Dom flesta i våran klass började sin morgon med en god frukostbuffé. Teo och Pontus åt varsinn Omelett med diverse tillbehör. Morgonen började mulet men fram emot 12 tiden klarnade det upp och det var dags att sätta på sig solkräm och badkläder för att jobba på brännan. Vi tog även farväl av våra nya schwiziska vänner som skulle åka hem idag.



Vid kl 2 var det dags för lunchbuffé och det fanns allt möjligt att välja bland. Efter lunchen märkte vi att regnvädret var på väg och de flesta gick in på sina rum och satte på en film eller pluggade. Dock fanns det 2 tappra själar, nämligen Pontus och Teo som trotsade regn och vatten för att få spela lite golf. Vi (Pontus och Teo) har skaffat oss vänner för livet på den golfbanan.

Fernando skjutsade hem oss i sin balla golfbil efter en stunds spelande.

Lite senare gick några och gymmade och några var kvar i sina rum och bara tog det lugnt.



Kl 20 var det dags för middagsbuffé för hela slanten. Sedan kl 22 åkte vi taxi till Gandia för att vi skulle gå på nattklubb. Tyvärr var vi 4 timmar för tidiga, det vill säga att det var näst intill tomt på klubbarna. Vi hittade dock en nattklubb som det var drag på, men det var en privat bröllopsfest så det var bara att vända på klackarna och gå ut igen. Vid halv 1 började man skymta folk på gatorna. Dock hade vi bestämt sen innan att vi skulle ta en taxi hem vid den tiden. Bättre lycka nästa gång från vår sida.

Hemma på hotelet gick alla in på sina rum och inväntade söndagens frukostbuffé!

Adios Amigos :D
Teo och Pontus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar