fredag 30 april 2010

Vi är ju här på detta grymma hotell för att använda våra mangamente kunskaper irl alltså när vi praktiserar. Praktiken är uppdelade så att man jobbar med den man bor med och det finns sex olika ställen. Mantemiento (verkstaden) Economato (Inventering) Golfbanan Köket Restaurangen och Supermarkado (mataffären).

Denna veckan har vi två (Emma och Mathilda) praktiserat i verkstaden där vi möttes av en sjukt trevligt kille som dock inte kunde någon engelska, men vi lyckades kommunicera bra med kroppspråk rörelser och få ord på spanska som vi förstod. Vi fick underbara uppgifter... haha vi fick inventera glödlampor, tvätta hyllor första dagen.

Andra dagen fick vi träffa en kille som kunde engelska hur skön som helst och spred sjukt mycket glädje. Vi fick efter hans instruktioner repa på att vi skulle städa och ställa iordning på alla hyllor i hela verkstaden vi var snabba och fick sluta tidigt!

Tredje dagen kom den sköne killen som pratade engelska och förklarde att nu var det dags att sortera alla mappar och pärmar på hotellets lager och ställa i års och datums ordning. Arbets tiderna är egentligen 10.00 - 14.00 men idag slutade vi 11.30 för vi är bäst.

brevid oss jobbade Evelina och Cecilia med att inventera läsk och andra drycker dom var kanske hur duktiga som helst. Amalia och Mine jobbade i köket där dom bland annat plastade in fisk och gjorde iordning olika rätter till restaurangen. Sofia och Emma slet i restaurangen där dom dukade plocka undan disk och stod och tog emot gästerna och noterade att dom kommit.



Marus och Adam jobbade på Supermarkado där dom fick köra runt i en bil som Adam körde dom inveterade drycker också på affärens lager och fyllde på affären. Zeinab, Pontus, Teo, Rebecka jobbade i två olika skift på den underbara golfbanan där dom mest åkte runt i en golfbil med en jätte go engelsk man som tydligen var hur trevligt som helst. Idag fick dom även stå på ranschen och spela golf på korthåls banan.



Nästa vecka är det ombytta platser för alla och då får ni höra mer ;)



/Mathilda & Emma!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar