onsdag 28 april 2010

Valencia!

Hej bloggen!

Igår anlände vi till vårt hotell i Oliva nova efter en flytur på ungefär 3 ½ timma och en busstur på ungefär 1 ½ timma. Vi hann inte med mycket dagen då vi anlände och kollade mest runt på hotellområdet.

Dagen därpå åkte vi kl 10 på morgonen till Valencia där vi fick besöka vetenskapsstaden och se delfinshower och andra havskreatur. Vi tyckte att kolmårdens delfinshow var mer imponerande, men av dom som aldrig förr sett en sådan show häpnade av de coola trick som djuren utförde.
Efter delfinshowen gick vi runt och kollade på det olika djurlivet som fanns där. En fisk som var riktigt ball var klumpfisken.

Kl 2 åkte vi in till valencia där vi gick runt i stan och kollade läget. Av alla matställen som fanns så funderade vi på att äta någon typisk spansk mat men det blev inte som vi tänkt oss och vi valde det klassiska burger king. Men gott tyckte nog alla det var. Efter maten var det shopping för de flesta. Vi åkte sedan hem till hotelet igen vid halv 5.

Till sist tyckte nog alla att det var en riktigt rolig dag med ett kanon väder. Den som hade fräckaste brännan när vi kom tillbaka som hade kvar ett linne på när han hade tagit av sig sitt

Soliga hälsningar från Spanien
//Adam o Marcus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar